Oregelbundna verb på engelska, yippey!

Gratisapp där du kan öva och lyssna på engelska oregelbundna verb:)

Tydliga bilder, texter och ljud för att öva in verben.

Välj bildruta, tryck och du får se verben i text. Längst upp i varje ruta finns även möjlighet att få verben upplästa.

Enkel, tydlig och gratis:) passar bäst för årskurs 4-9

https://itunes.apple.com/us/app/pic-english-irregular-verbs/id542979737?mt=8

About these ads

En kommentar

  1. LottaN

    Hmm, varför är verben i ”fel” ordning på korten? Uttalet på forbade lämnar lite att önska… I övrigt önskar jag att man verkligen försäkrade sig om att eleverna har koll på verben när de lämnar nian. Det kanske bara är i min kommun, men i år ett på det studieförberedande program jag undervisar på är det en tredjedel av eleverna som inte klarar av de vanligaste oregelbundna verben, några som inte ens har koll på ”be” och ”do” i presens och väldigt få har ens den mest grundläggande grammatiska terminologin klar för sig. Och då har övervägande delen med sig VG (förra året) eller C i betyg från grundskolan! Det är svårt att komma vidare med språklig korrekthet när man måste börja om på mellanstadienivå. Nu låter jag som en gnällig tant, jag vet. Men det är jag inte. Jag försöker bara leva upp till de krav som Skolverket ställer, samt leva upp till elever och föräldrars krav i andra änden….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s