Nytt år nya möjligheter

Hej och välkommen till iktsidan år 2014

Jag börjar det nya året med att bygga om sidan och testa lite nytt och fräscht:)

På förstasidan kommer du att hitta mina senaste inlägg om ikt- nyheter, fakta och inspiration. Under flikarna i toppen kommer jag att kategorisera olika webbresurser för att det ska vara lätt att hitta just det du söker, och under fliken iPad finns alla mina apptips.

Mina sidor är inte statiska utan uppdateras och förändras hela tiden, följ gärna iktsidan för att inte missa nya uppdateringar.

Hoppas på ett toppenår, känner mig förväntansfull!

Med vänlig hälsning Tove Andersson (@ikttove)

About these ads

2 reaktioner på ”Nytt år nya möjligheter

  1. Hej Tove
    Bra tips kan man alltid hitta här! Tack! Kort fråga – har planerat att köra lite Padlet snart med mina 7or men har inte riktigt greppat hur jag gör för att kunna se vem som lägger in vad i ”tavlan”. När jag testade med kollega stod det bara anonym… Kan du hjälpa mig med det?/Birgitta Henje på Sotenässkolan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s