PhotoPin- bilder med färdig licens

Vill man ha bilder på din blogg eller hemsida men tycker det är svårt att få till rätt licens till bilden eller inte riktigt har kläm på hur man gör finns en bra sida som heter PhotoPin.com som har en massa fina bilder uppladdade av användare.

Tänk på att söka på engelska:)

En ny sida visar sig med sökalternativ till vänster. De två översta raderna med bilder har inte fri licens utan är bilder som går att köpa. Ingen fara om du skulle trycka på en bild, det händer inget och du blir inte betalningsskyldig:)

Välj en bild du tycker om, klicka på den så att den öppnas. Du kan sedan välja storlek, och ladda ner bilden. Det bästa av allt är att licensen är färdig och förberedd för dig. Kopiera inbäddningskoden i den gula rutan och placera den på samma sida som du lägger bilden du lånat så är saken klar.

 

Här en bild jag hittade på en uggla:)


photo credit: stocks photography. via photopin cc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s