Precis idag för 5 år sedan startade jag IKTsidan:)

Tanken var att dela med mig av erfarenheter och inspiration till kollegor runt om i Sverige, inte bara till kollegorna i min egen kommun. Jag tror på Delakulturen och på det kollegiala lärandet. Tillsammans kan vi lära om vad som helst:) och det har jag verkligen fått erfara under dessa 5 år!

Tusen tack för all respons och sammanhang jag fått dela i!

I dag har IKTsidan nästan 850 000 besök sedan starten, helt otroligt! Och vilka kontakter jag fått, vilka erfarenheter och vilken respons. Jag vill verkligen rekommendera blogg som ett sätt att dela erfarenheter; tillsammans i arbetslaget, i förskolan, i skolan, med kollegor, med likasinnade eller med nya bekantskaper.

Jag har tack vare IKTsidan fått åka runt och föreläsa på förskolor och skolor om IKTutveckling och hur man kan använda sig av och upptäcka  digitala vinster. Jag har varit nominerad till Guldäpplet och jag har fått skriva en del inlägg/reportage om IKT i olika tidningar. Allt detta mycket tack vare IKTsidan och de kontakter jag fått genom denna sida.

Nu håller jag på med en ny sida för att bredda mig och dela digitala vinster till fler grupper än utbildningssektorn. Jag upplever att vi har ett ”ytflyt” när det gäller digitala vinster och att vi missar många enkla sätt att ta till vara på det tekniken faktiskt kan hjälpa oss sköta. Vi måste ibland släppa det gamla för att våga ta steget och testa att inte både ha hängslen och livrem.

Tjuvtitta gärna även om sidan inte är färdig:) Digitala guiden

Tusen tack än en gång för feedback och erfarenheter ni gett mig dessa 5 år, nu kör vi vidare!