Kunskapshubben rätar ut både vinklar och hjärnor:)

Vem vill inte kunna titta och lyssna flera gånger om man har en sådan inspirerande lärare? Här kan både lärare, elever och föräldrar, titta in:)En utmärkt sida att ge i förläxa innan lektionen så att eleverna kan förbereda sig, eller varför inte en sida att tipsa föräldrar om, så de lättare kan hjälpa sina barn/ungdomar hemma med läxorna.Här kan du hitta filmer som förklarar, och filmer som inspirerar till att sjunga mer.Sjunga både matte och engelskaVälkommen: http://www.arstaskolan.se/index.php?option=com_hwdvideoshare&Itemid=186&task=frontpage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s