Köpa appar till elever?

Köpa appar till elever kan man göra på olika sätt; i Lysekil använder vi Itunes presentkort eller ännu bättre köp av appar via kreditkort där länk till apparna skickas direkt till respektive padda för nedladdning.

Hur du köper appar med hjälp av Itunes presentkort hittar du här: http://iktsidan.com/2013/02/08/hur-du-anvander-itunes-presentkort/

Hur du köper appar till elever med hjälp av kreditkort hittar du här: http://iktsidan.com/2012/09/12/kopa-appar-till-elever/

Om man köper appar till andra iPads med hjälp av kreditkort får mottagaren en länk i iPadens e-postapp som de klickar på och kommer då till App Store. Appen du köpt för att ge bort kommer då att laddas ner och mottagen kommer själv att äga appen och kan uppdatera den vid behov.

Kvitto på appköpet kommer till din iPads konto/e-post du angett i din iPad för inköp av appar, (kallas Apple-ID). Kvittot levereras i e-postappen och fakturan kommer per post från kreditkortsföretaget. Har du köpt flera appar kommer det att framgå på kvittot och fakturan.

appstore

5 comments

  1. Hur gör ni som har android plattor? vid köp av appar?
    Vi har köpt in några android plattor som vi skall sätta igång nu.

  2. Kanon! tack denna länk kommer jag sprida vidare då diskussioner om inköp av appar vart flitigt på en skola jag jobbar för men jag har inte ansvar och har inte tagit tag i det… kanon att jag bara kan dela detta inlägg till de

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s