Jag har länge saknat en app för att enkelt kunna utvärdera en lektion, en dragning, ett föräldramöte eller liknande. En app som är enkel, tydlig, med få funktioner och som på så sätt är användarvänlig för alla; inte bara för de som är digitalt vana.

Nu har den släppts! Jag kan stolt meddela att iktsidan varit med och agerat bollplank vid framtagandet av denna app.

Min tanke och önskan har varit att kunna sätta min iPad så eleverna eller vårdnadshavarna enkelt ska kunna klicka i hur de upplevde lektionen/ mötet på vägen ut ur klassrummet. (Appen fungerar på både iPhone och iPad) .

Jag vill inte att man som svarande ska se vad föregående svarat eller hur statistiken ser ut förrän det är klart och alla svarat så man inte blir påverkad. En förhoppning om att man svarar mer ärligt då.

Appen har ingen reklam eller annat störande utan är väldigt enkel i sitt utförande. Priset just nu när den släpps var 10kr

img_0920
Tyck på smileyn som passar bäst. När alla svarat, tryck Finish
Du får direkt feedback på svaren i ett cirkeldiagram och kan välja antal eller procent genom att klicka på symbolen till vänster (här en 1:a) Tryck save och resultaten sparas som en bild i appen bilder.

Har du någon idé om hur man skulle kunna använda appen i just din verksamhet, kommentera gärna inlägget.